Yanik 17+

Note : /5

Les captures d'écrans :


Yanık bir kağıt oyunudur. L'équipe de la société est composée d'hommes de 51 à 101 ans et d'un nombre important d'employés. L'équipe de la société est très satisfaite de ses résultats. La société de Yanık est composée de deux hommes de 52 ans et de deux femmes. Oynanışı 101 e çok benzer.

Yanık oyununda oyunculara 10 kart dağıtılır. Oyuna ilk başlayacak oyuncuya ise fazladan bir kart daha verilir ve bu oyuncu kart çekmeden ilk eli oynar.

Oyun sırası size geldiğinde yerden kart çekebilir veya yandan atılan kartı alabilirsiniz. Les chariots élévateurs à fourche ne sont pas toujours faciles à utiliser. Les pièces de rechange des chariots peuvent être remplacées par d'autres. Yerdeki kartıda tutup elinize götürüp bırakınız. Aynı şekilde kart atmak için de elinizdeki kartı yerdeki kartın üzerine tutup götürünüz.

Yanık oyununda henüz seri açılmamış ise elinizi açabilmek için elinizde en az 2 seri(2,3,4 ve 10,J,Q,K gibi) olmalıdır.

Eğer yere bir oyuncu el açmış ise diğer oyuncular ellerindeki kartları yerdeki karta işleyebilir böylece ellerindeki puanları azaltmış olurlar. Kartı tutup götürüp üzerine bıraktığınızda kart işlenecektir. Aynı şekilde yerde bir joker bulunuyorsa ve elinizde oraya uyabilecek bir kart varsa elinizdeki kartı jokere işleyerek yerdeki jokeri alabilirsiniz.


Les applications de la même catégorie :


Caractéristique :


Distributeur : ilker Ozman

Taille : 66,7 Mo

Compatibilité : iPhone Nécessite iOS 11.0 ou version ultérieure. iPad Nécessite iPadOS 11.0 ou version ultérieure. iPod touch Nécessite iOS 11.0 ou version ultérieure. Mac Nécessite macOS 11.0 ou version ultérieure et un Mac avec la puce Apple M1.

Langues : Anglais

Age : 17+ Jeux de hasard et concours

Copyright : Jeux de hasard et concours

Prix : © OzGames